Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Elisa tukee Baltian maiden tietoliikenneyhteyksiä kansainväliseen yliopistoverkkoon

(Compiler News - 22.3.2006) Elisa sekä tutkimus- ja koulutusverkkoja operoiva DANTE ovat sopineet suurikapasiteettisten tietoliikennepalvelujen toimittamisesta Tallinnan, Riian ja Kaunasin välille.

Elisan paikallinen yhteistyökumppani Baltiassa on Baltic Optical Network, joka on Baltian maiden johtavien energiayhtiöiden omistamien tietoliikenneyritysten muodostama yhteenliittymä.

Elisan palvelujen avulla DANTE voi jatkaa GÉANT2-verkon kapasiteetin kasvattamista ja palvelujen kehittämistä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Verkko tulee jatkossa parantamaan Baltian maiden kansallisten tutkimus- ja yliopistoverkkojen yhteyksiä Euroopan laajuiseen tutkimusyhteistyöhön.

DANTE on voittoa tuottamaton organisaatio, jonka ensisijaisena tehtävänä on suunnitella, rakentaa ja ylläpitää tutkimus- ja koulutusverkkoja. Se osallistuu eri puolilla maailmaa hankkeisiin, joissa yhdistetään eri maiden yliopistoverkkoja toisiinsa GÉANT2-verkon avulla.

Euroopassa GÈANT2-verkolla on yli 30 miljoonaa käyttäjää 34 maassa. Sillä on ainutlaatuinen maantieteellinen kattavuus, suuri kaistanleveys, innovatiivinen hybridiverkkotekniikka ja valikoima käyttäjilleen suunnattuja palveluita. Projektia rahoittaa Euroopan komissio tutkimuksen kuudennen puiteohjelman mukaisesti.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.