Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Finnair tihentää Pietarin-vuoroja yhdessä Pulkova Airlinesin kanssa

(Compiler News - 23.3.2006) Liikematkustajat saavat kauan kaipaamansa aamu-ilta-lentovuoron, kun Finnair ja pietarilainen Pulkova Airlines ovat sopineet codeshare-yhteistyöstä Helsingin ja Pietarin välisessä lentoliikenteessä.

Yhteistyösopimus tulee voimaan Finnairin kesäaikataulukauden alkaessa maaliskuun 26. päivä. Finnairin Airbusilla lennettävä aamuvuoro lähtee Helsingistä aamulla kello 9.50 ja Pulkovan Boeing 737 -koneella tehtävä lento illalla kello 19.55. Pietarista lennot lähtevät kello 12.35 ja kello 19.10. Lentoaika on yksi tunti.

Pietarin-reitin viikkovuorojen määrä kasvaa toukokuussa edelleen, kun Finnair aloittaa myös oman tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin liikennöitävän iltapäivävuoron. Samalla bisnesluokka palaa kaikille Pietarin-lennoille.

Finnair lentää Venäjällä myös Moskovaan, jonne lentojen aloittamisesta tuli helmikuussa tasan 50 vuotta. Yhtiöllä on nykyisin Moskovaan seitsemän viikkovuoroa Airbus A320-koneella. Aeroflotin kanssa tehtävän codeshare-yhteistyön ansiosta voidaan suomalaisille ja venäläisille liikematkustajille sekä turisteille tarjota kätevät aamu- ja iltayhteydet myös pääkaupunkien välillä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.