Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Nokialta suuri radioverkkotoimitus Astelit-operaattorille Ukrainassa

(Compiler News - 16.3.2006) Nokia ja ukrainalainen matkapuhelinoperaattori Astelit ovat jatkaneet aiempaa runkosopimustaan verkkolaitteiden ja -palveluiden toimituksesta. Nokia toteuttaa Astelitin GSM/EDGE-radioverkon laajennuksen Itä- ja Länsi-Ukrainassa kokonaistoimituksena, jonka arvo on 75 miljoonaa dollaria. Laajennus auttaa Astelitia hankkimaan uusia asiakkaita ja kasvattamaan markkinaosuutta.

Astelitin pääomistaja on Turkin suurin GSM-operaattori Turckcell. Ukrainassa brandinimeä ”life” käyttävä Astelit aloitti toimintansa tammikuussa 2005. Yhtiö otti ensimmäisenä Ukrainassa käyttöön EDGE-teknologian, joka tarjoaa viisi kertaa nopeamman tiedonsiirtonopeudet kuin GPRS.

Jatkettavan sopimuksen mukaan Nokia toimittaa radioverkkolaitteita, kuten tukiasemia, tukiasemaohjaimia sekä tiedonsiirtoteknologiaa. Kokonaistoimitukseen kuuluvat projektinhallintapalvelut ja verkon suunnittelupalvelut, sijoituspaikkojen hankinta sekä rakentamis- ja käyttöönottopalvelut.

Lisäksi Nokia toimittaa verkon optimointi-, konsultointi- ja ylläpitopalveluita tukeakseen verkon nopeaa käyttöönottoa. Verkkoa tukee Nokian NetAct-verkon- ja palvelunhallintajärjestelmä. Toimitukset ovat jo käynnissä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.