Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Reval Hotels laajentaa Liettuan toimintansa Kaunasiin

(Compiler News - 15.3.2006) Reval Hotels -ketjun omistava norjalainen kiinteistöyhtiö Linstow on ostanut Takioji Neris-hotellin Kaunasissa Liettuassa. Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa ja nykyinen johto operoi sitä lokakuuhun asti, jolloin hotelli suljetaan remontin ajaksi.

”Toiminnan aloittaminen Liettuan toiseksi suurimmassa kaupungissa Kaunasissa on ketjullemme erittäin tärkeää. Olemme harkinneet tätä askelta jo pitkään”, toteaa Reval Hotelsin toimitusjohtaja Karl Otto Skogland.

Hotelli avataan remontin jälkeen Reval Hotel Neris -nimisenä toukokuussa 2007- Siinä tulee olemaan 190 korkeatasoista huonetta, uusi ravintola ja baari sekä nykyaikainen konferenssikeskus, joka varustetaan ajanmukaisella esitystekniikalla. Kaunasissa ole ei ole tällä hetkellä laadukasta kokoushotellia, joten Reval Hotel Neris tarjoaa kansainvälisille asiakkaille uuden mahdollisuuden majoittumiseen ja kokouksiin.

”Reval Hotel Nerisin rinnalla avaamme keväällä 2007 myös uuden 225 huonetta tarjoavan hotellin Elizabetes-kadulle Riikaan”, kertoo toimitusjohtaja Skogland.

Reval Hotels on Baltian johtava hotelliketju. Siihen kuuluu seitsemän hotellia Baltian pääkaupungeissa. Yhteensä niissä on tällä hetkellä 1 689 huonetta, 53 kokoustilaa ja 10 ravintolaa. Reval Hotelsin omistaja Linstow AS on Norjan johtava kiinteistöyhtiö.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.