Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Kiinteistövälittäjä Laatumaa aloittaa Saarenmaan lomakiinteistöjen markkinoinnin Suomessa

(Compiler News - 13.3.2006) Metsähallituksen kiinteistövälitysliike Laatumaa Lkv ryhtyy markkinoimaan yksinoikeudella Suomessa Viron suurinta yksittäistä lomakiinteistöhanketta, joka toteutetaan Saarenmaalla.

Laatumaa on tehnyt kohteesta välityssopimuksen virolaisen Kramer Kinnisvaran kanssa, joka omistaa alueen. Laatumaa ja Kramer ovat tehneet yhteistyötä jo aiemmin. Myynnissä on ollut 20 rantahuvilaa.

Laatumaa markkinoi Kramerin rakentamia lomakiinteistöjä, jotka sijaitsevat kaava-alueella meren rannalla Saarenmaan pohjoisosissa. Kiinteistöjä on yhteensä noin 90 kappaletta. Ensimmäiset loma-asunnot ovat myyntivalmiina loppukesällä.

”Alueen pinta-ala on noin 220 hehtaaria ja rantaviivaa on noin 1,8 kilometriä. Osa alueesta luovutetaan luonnonsuojeluun”, kertoo metsähoitaja Markku Palén Laatumaasta.

Kiinteistöistä valtaosa myydään tontti-huvila-kokonaisuuksina ja ne rakennetaan tilausten perusteella. Lisäksi pieni osa kohteista markkinoidaan tontteina, joiden keskikoko on yli hehtaarin. Kiinteistöjen myyntiarvoksi on laskettu noin kuusi miljoonaa euroa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.