Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Asiakaspalvelun ulkoistamisia hoitava Teleperformance hankki Venäjän-toiminnan pesämunaksi Direct Starin

(Compiler News - 20.2.2006) Teleperformance Finlandin ranskalainen emoyhtiö SR Teleperformance on ostanut 71 prosentin osuuden Venäjällä toimivasta Direct Star -yhtiöstä. Direct Star on asiakaspalvelujen ulkoistuksen markkinajohtaja Venäjällä.

Hollantilaisten yksityishenkilöiden vuonna 1999 perustamalla Direct Starilla on Venäjällä kaksi palvelukeskusta, joista toinen toimii Moskovassa ja toinen Tverissä. Palvelukeskusten käytössä on yhteensä yli 500 työasemaa, joita käytetään kahdessa työvuorossa. Direct Star on perustamisestaan lähtien kehittänyt asiakaspalvelukeskustoimintojaan kansainvälisten standardien mukaisesti.

”Suomalaiset asiakkaamme ovat olleet kiinnostuneita löytämään Venäjältä luotettavan yhteistyökumppanin ulkoistettuun asiakaspalveluun. Nyt voimme tarjota heille sellaisen kätevästi Suomesta käsin”, sanoo Teleperformance Finlandin toimitusjohtaja Riikka Temonen.

Pariisin pörssissä noteerattu SR Teleperformance on alallaan maailman toiseksi suurin. Se toimii 39 maassa ja palvelee asiakkaitaan yli 51 eri kielellä. Yhtiön yli 58 000 työntekijää käsittelee vuodessa yli miljardi asiakaskontaktia. Konsernin konsolidoitu liikevaihto oli viime vuonna 1,195 miljardia euroa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.