Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Ensto perusti Kazakstaniin uuden myyntiyhtiön

Compiler News - 20.2.2006) Ensto Group on perustanut Kazakstanin pääkaupunkiin Almatyyn uuden myyntiyhtiön, Ensto Kazakhstan LPP:n. Myyntiyhtiön perustaminen liittyy Enston paikallisia markkinoita koskevaan kasvuarvioon. Ensto Kazakhstanin liiketoiminta lähtee liikkeelle verkonrakennustuotteiden toimituksilla.

Kazakstan on Venäjän, Ukrainana ja Valko-Venäjällä ohella yksi IVY-alueen neljästä suuresta taloudesta. Maan nopea taloudellinen kehitys on lisännyt myös ulkomaisten investointihyödykkeiden kysyntää. Suomen vienti Kazakstaniin oli tullitilaston mukaan viime tammi-marraskuussa 157 miljoonan euron suuruinen, mikä oli 15 prosenttia enemmän kuin vastaavaan aikaan vuonna 2004.

Ensto Kazakstanin toimitusjohtajaksi on kiinnitetty Vladimir Kim, joka tätä ennen on työskennellyt jo muutaman vuoden ajan Enston palveluksessa. Kazakstanin yhtiö on osa Ensto Utility Networksin IVY-maiden liiketoimintaa. Liiketoimintayksikköä johtaa Martti Huttunen, jolla on pitkäaikaista Venäjän-kokemusta toimittuaan Sonera Russian johtajana.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.