Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

SRV rakentaa kokonaisen asuntoalueen Viipuriin

(Compiler News - 15.2.2006) SRV:n Venäjän toiminnoista vastaava tytäryhtiö SRV Russia rakentaa Viipurin pohjoispuolella merenrannalla sijaitsevaan Papulan kaupunginosaan 300 asuntoa, jotka valmistuvat vuoteen 2010 mennessä.

Viipurin kaupunki vuokraa SRV:lle 3,75 hehtaarin tontin ja hanke toteutetaan yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa. Alueelle rakennetaan kaikkiaan neljä omakotitaloa, 12 rivitalohuoneistoa sekä noin 280 kerrostaloasuntoa.

SRV Russia on esitellyt Viipurin kaupungille asunalueen tarkennetun asemakaavaluonnoksen. Alueen asemakaavoitus, ensimmäisen vaiheen rakennuskohtainen suunnitelma sekä alueen infrastruktuurin suunnittelu on tarkoitus saada valmiiksi ja hyväksyttää tulevan kesä aikana.

Papulan alue liittyy välittömästi Viipurin kaupunkikeskustaan, mutta on samalla sijaintinsa puolesta lähellä luontoa ja merta. Alue suunnitellaan ja toteutetaan siten, että puusto ja alueelle luonteenomaiset siirtolohkareet säilytetään mahdollisimman hyvin.

Papulan alueen asuntojen markkinointi alkaa ensi kesänä. Rakennustyöt on suunniteltu aloitettavaksi syksyllä. Kunnallistekniikka, kadut sekä ensimmäiset kerros- ja rivitaloasunnot valmistuvat syksyllä 2007.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.