Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Lindström laajentaa Virossa hotellien tekstiilipalveluihin

Compiler News - 16.2.2006) Lindström aloittaa hotellien tekstiilipalvelut myös Baltiassa. Yhtiön ensimmäisenä paikallisena asiakkaana on Reval Hotels -ketju, jonka kanssa Lindström on juuri allekirjoittanut sopimuksen.

Lindströmin Comforta vie Baltiaan uuden palvelumuodon, joka on kehitetty erityisesti hotellien tekstiilihuoltoa varten. Hotelleissa tekstiilit ovat huomattava investointi ja palvelun ulkoistaminen oikealle yhteistyökumppanille voi tuoda huomattavia kustannussäästöjä. Lisäksi Comfortan palvelumalli on pitkä ja hiottu ketju hankinnoista huoltoon. Se tarjoaa jopa hotellin sisälle ulottuvia logistiikkaratkaisuja.

Comfortan hotellipalvelu takaa asiakkaalle sopivan määrän vuokravuodevaatteita sekä froteepyyhkeitä ja -aamutakkeja, jotka toimitetaan säännöllisesti käyttöasteen mukaisesti.

Tekstiilien huoltoa varten Lindström rakentaa Viron Loohoon palvelukeskuksen, josta käsin tulee toimimaan myös koko hotellitekstiilien asiakaspalvelu. Investoinnin suuruus on viisi miljoonaa euroa.

Emoyhtiö Lindström Oy:llä on Baltian markkinoista kokemusta jo vuodesta 1992 lähtien. Lindström onkin koko tekstiilipalveluiden alueella markkinajohtaja Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yhtiö toimii laajalti myös muualla itäisessä Euroopassa ja sillä on tytäryhtiöt Venäjällä, Puolassa, Romaniassa, Slovakiassa, Sloveniassa, Tshekissä ja Unkarissa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.