Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Ohjelmistotalo Smilehouse perusti tytäryhtiön Viroon

(Compiler News - 14.2.2006) Yritysten sähköisen liiketoiminnan ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistotalo Smilehouse on käynnistänyt tytäryhtiönsä toiminnan Virossa. Smilehouse Baltic myy ja toimittaa sähköisen kaupan sovelluksia Baltian maissa sekä tarjoaa tuotekehitysresursseja Suomen emoyhtiön tarpeisiin.

Osa Smilehousen tuotekehitystyöstä on tehty Virossa jo reilun vuoden ajan. Yhtiö toimi ennen oman tytäryrityksen perustamista paikallisen kumppaniyrityksen suojissa. Smilehousen tavoitteena on olla johtava sähköisen kaupan ratkaisutoimittaja Baltiassa vuoden 2007 loppuun mennessä.

Smilehousen Workspace-ohjelmisto on jo lokalisoitu Baltian markkinoita varten. Ohjelmistossa on valmis tuki vironkielelle sekä Baltian maiden maksujärjestelmille. Ohjelmisto on myös helposti integroitavissa Virossa vahvan aseman omaavaan HansaWorld ERP -ohjelmistoon.

Smilehouse Balticin tuotekehityksen ohjaaminen hoidetaan Suomesta käsin tiukan kehitysmallin sekä etätyötä tukevien apuvälineiden avulla.

Smilehouse Oy on vuonna 1999 perustettu ohjelmistotalo. Yrityksen omistaa henkilöstö sekä Forssan Seudun Puhelin Oy. Yrityksessä työskentelee 30 henkilöä ja toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja nyt myös Tallinnassa. Smilehousen liikevaihtoarvio vuodelle 2006 on 2,4 miljoonaa euroa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.