Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Pääomasijoittaja 3i investoi Venäjällä toimivaan kasvurahastoon

(Compiler News - 9.2.2006) Kansainvälinen pääomasijoittaja 3i menee mukaan Venäjän markkinoille paikallisen kasvurahaston kautta. Yhtiö sijoittaa 20 miljoonaa dollaria Quadriga Capital Russia -rahastoon.

Sijoituksen hallinnoinnista vastaa 3i:n Helsingin toimipiste. 3i Finlandin toimitusjohtaja Ere Kariola on kutsuttu rahaston sijoitusneuvostoon ja rahaston hallituksen jäseneksi.

3i on rahaston suurin yksityissijoittaja ERBD:n ja IFC:n ollessa suurimmat sijoittajat. Rahaston tavoitekoko on 140 miljoonaa dollaria.

Quadriga Capital Russia on tehnyt pääomasijoituksia Venäjällä vuodesta 1995 lähtien ja se on yksi vanhimmista alan toimijoista paikallisilla markkinoilla. Yhtiön pääkonttori on Pietarissa.

Kasvurahasto tekee sijoituksia kulutustavaroita valmistaviin ja palveluita tarjoaviin venäläisyrityksiin, jotka ovat kannattavia ja omaavat hyvät kasvunäkymät. Rahaston tavoitteena on tehdä näihin yrityksiin vähemmistösijoituksia.

Quadriga-rahasto on sijoittanut muun muassa muovituotteiden valmistajaan, autokorjaamotoimintaa harjoittavaan yritykseen sekä tietokonepelien valmistajaan ja jakelijaan.

Pääomasijoittaja 3i on listattu Lontoon pörssissä. Yhtiö keskittyy yritysjärjestelyihin, kasvuyrityksiin ja teknologiasijoituksiin Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasian-Tyynenmeren alueella.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.