Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Finnair lisää Puolan-lentojaan - uutena kohteena Krakova

(Compiler News - 9.2.2006) Finnair tehostaa Puolan liikennettään ja kaksinkertaistaa lentojensa määrän kesäkauden alkaessa. Lentoyhtiö lisää vuoroja Helsingin ja Varsovan välisessä liikenteessä ja avaa kokonaan uuden yhteyden Krakovaan.

Varsovan uusi iltapäivävuoro lennetään päivittäin paitsi maanantaisin ja lauantaisin. Lennot aloitetaan maaliskuun 23. päivä. Krakovan-liikenne alkaa huhtikuun 13. päivä kahdella viikkovuorolla, jotka lennetään torstaisin ja sunnuntaisin.

Uuden Varsovan lentovuoron ansiosta suomalaiset liikematkustajat voivat nyt tehdä päivän työmatkoja kaupunkiin tai palata illaksi kotiin useamman päivän matkan jälkeen.

”Iltapäivävuoro tukee myös Finnairin Aasian-strategiaa luomalla hyvät jatkoyhteydet Finnairin kaikista seitsemästä Kiinan ja Japanin kohteesta Puolaan. Varsovasta on nyt myös entistä paremmat jatkoyhteydet lennoille Bangkokiin ja Singaporeen”, kertoo Finnairin reittistrategioista vastaava johtaja Petteri Kostermaa.

Uutta Varsovan iltapäivävuoroa ja Krakovan-vuoroja liikennöidään Finnairin uudella 76-paikkaisella Embraer 170 -suihkukoneella.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.