Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
YIT myi Liettuan teräsrakennetehtaansa suomalaisyritykselle

(Compiler News - 27.1.2006) YIT Rakennus Oy:n liettualainen tytäryhtiö AB YIT Kausta on myynyt Kaunasissa sijaitsevan teräsrakennetehtaansa suomalaiselle Peikko Groupille. YIT luopuu tehtaastaan voidakseen keskittyä omaan rakennusalan ydintoimintaansa.

Yhteistyö UAB Peikon ja AB YIT Kaustan välillä jatkuu toiminnan ja tuotteiden kehittämisessä, joten YIT voi varmistaa laadukkaiden teräsrakenteiden saatavuuden Liettuassa. YIT Kaustan uskotaan olevan Peikon suurin asiakas myös lähivuosina.

Teräsrakennetehtaan noin 30 työntekijää siirtyvät vanhoina työntekijöinä UAB Peikon palvelukseen. Tehdas jatkaa toimintaansa keskeytyksettä nykyisessä toimipisteessään. Sen tuotanto vuonna 2005 oli noin 1 800 tonnia erilaisia teräsrakenteita.

Peikko Group on liittopalkkeihin ja betonirakenteiden kiinnitystekniikkaan keskittyvä perheyhtiö. Sillä on tytäryhtiöt Espanjassa, Italiassa, Liettuassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa, Slovakiassa ja Tshekissä. Peikon tuotantolaitokset sijaitsevat Lahdessa, Waldeckissa Saksassa, Kralovassa Slovakiassa sekä Kaunasissa. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2006 oli 43 miljoonaa euroa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.