Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
Reader´s Digest aloitti kustannustoiminnan Liettuassa

(Compiler News - 26.1.2006) Reader´s Digest on aloittanut kirjankustannustoiminnan Liettuassa yhdessä paikallisen Alma Litteran kanssa. Reader´s Digest laajentui viime vuonna itäisessä Euroopassa Romaniaan, Kroatiaan, Sloveniaan, Ukrainaan ja aivan viimeisimpinä alueina Bosniaan ja Serbiaan.

Vuonna 1990 perustettu Alma Littera on Liettuan suurin kirjankustantaja. Se on julkaissut tähän mennessä yli 2 700 nimikettä sekä kauno- että lastenkirjallisuutta, tietokirjoja ja oppikirjoja usealla eri kielellä.

Käytännön kustannusyhteistyöstä Alma Litteran kanssa vastaa Oy Valitut Palat - Reader´s Digest Oy, joka on tehnyt ja toteuttanut yhdessä liettualaisen kustantajan kanssa liiketoiminta- ja markkinointisuunnitelmat. Reader´s Digestin laajentumisstrategiassa maantieteellisesti lähellä olevat sisaryhtiöt ovat avainasemassa kun suunnitellaan uusien markkina-alueiden avaamista.

Ensimmäinen Reader´s Digestin Liettuassa julkaisema kirja on yhtymän kansainvälinen bestseller ”Discovering the Wonders of the World”.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.