Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
Midas Touch tähtää Venäjälle

(Compiler News - 13.1.2006) Asiakaspalvelun ulkoistuksia ja puhelinmarkkinointia hoitava Midas Touch Gateway aloittaa toimintansa Technopolis Kareltekin tiloissa Lappeenrannassa. Yhtiö aikoo aluksi palkata 80 työntekijää.

Midas Touch Gateway tähtää myös Venäjälle. Se aikoo luoda tehokkaan väylän Venäjältä Euroopan markkinoille ja päinvastoin. Lappeenranta valittiinkin sijoittumispaikaksi, koska kaupungista on rekrytoitavissa venäjänkielistä henkilöstöä.

”Kotimaiset ja kansainväliset asiakkaamme ovat osoittaneet kiinnostusta osaamisemme ja teknologiamme käyttämiseen myös Venäjää koskevassa asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa”, sanoo emoyhtiön Midas Touchin toimitusjohtaja Timo Juurakko.

Midas Touch Gatewayn toimintaedellytyksiä Venäjällä tukee osaltaan se, että Technopolis on solminut Pietarin kaupungin kanssa aiesopimuksen teknologiakeskuksen toteuttamisesta Pietarissa.

Midas Touchilla on contact centerit Lapinlahdella, Jämsässä ja Pieksämäellä. Sen henkilöstömäärä on noin 300. Yhtiön viime vuoden liikevaihto oli noin yhdeksän miljoonaa euroa. Yrityksen omistavat sen toimiva johto ja Trainers´ House Oy.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.