Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
Evlin kiinteistörahasto osti kauppakeskusgallerian Vilnassa

(Compiler News - 4.1.2006) Kiinteistöpääomarahasto Evli Property Investments Baltic I Oy on ostanut Vilnan keskustassa kauppakeskusgalleria Grand Duke Palacen. Kauppahinta on noin 23 miljoonaa euroa.

Kauppakeskus on erikoistunut muotiin, kauneudenhoitoon ja sisustamiseen. Sen kokonaispinta-ala on yli 5 800 neliömetriä. Vuokralaisia keskuksen kolmessa kerroksessa on noin 30 ja kaikki liiketilat on vuokrattu.

Joulukuun puolivälissä avattu Grand Duke Palace on ainutlaatuinen koko Liettuassa, sillä maassa ei vielä ole muita näin korkeatasoisia kauppakeskuksia.

”Historiallinen, täysin peruskorjattu rakennus sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Vilnan vilkkaimmalla ostoskadulla Gedimino avenuella”, rahastoa hallinnoivan Evli Property Investments Oy:n toimitusjohtaja Petteri Nurminen kertoo.

Rahaston tavoitteena on koota noin 20-25 kohteen kiinteistösalkku kahden vuoden sijoitusjakson aikana eri puolilta Baltiaa. Se pyrkii hajauttamaan sijoituksiaan eri toimitilatyyppien kesken hankkimalla myös toimisto-, logistiikka- ja tuotantokiinteistöjä.

Instituutiot ja yksityishenkilöt saivat rahaston kautta mahdollisuuden sijoittaa hajautettuun Baltian kiinteistösalkkuun ilman yleistä osakemarkkinariskiä. Rahasto suljettiin lopullisesti joulukuun alussa, kun sen oma pääoma saavutti asetetun 50 miljoonan euron kokonaismäärän. Rahaston salkunhoitajana toimii Catella Property Oy.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.