Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
Posti sopi saksalaisten postimyyjien etäkauppalogistiikan hoidosta Latviassa

Compiler News - 4.1.2006) Suomen Posti on tehnyt saksalaisten postimyyntiyhtiöiden Quellen, Neckermannin, Oton ja BonPrixin kanssa sopimukset etäkauppalogistiikan hoidosta Latviassa. Etäkauppiaille tarjottava kokonaisuus kattaa postimyyntikatalogi-, tilauskuponki-, rahti-, paketti- sekä palautusliikenteen yritysten ja ostajien välillä.

Palvelussa on kyse miljoonista katalogeista sekä sadoista tuhansista paketeista ja rullakoista. Ensimmäiset sopimuksiin liittyvät lähetykset Posti hoiti perille jo viime marraskuussa.

Eri puolilta Eurooppaa saapuvat tuotteet Posti noutaa Tallinnasta postimyyntiyritysten omista varastoista ja hoitaa ne yhteistyökumppaninsa, Latvian Postin kanssa kuluttajille. Latviaan päätyvät lähetykset ovat ensimmäisiä Postin kokonaan ulkomailla operoimia tavaravirtoja, jotka ei missään vaiheessa käy sen omassa tuotantoprosessissa.

Postin mukaan sen vahvuutena sopimuksista neuvoteltaessa oli edistykselliset tietotekniikkaratkaisut sekä kyky tarjota maakohtaisia palveluja laajempia kokonaisratkaisuja. Yhden, toimintaa useissa maissa koordinoivan kumppanin kanssa laajentuminen uusille markkina-alueille, kuten Venäjälle käy yksinkertaisemmin.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.