Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
Wärtsilältä kaksi voimalaitosta arktiseen käyttöön Venäjällä

(Compiler News - 2.1.2006) Wärtsilä on saanut loppuvuodesta kaksi merkittävää voimalaitostilausta Venäjältä. Yhteisarvoltaan noin 30 miljoonan suuruiset tilaukset toimitetaan Venäjän arktiselle alueelle.

Wärtsilältä lokakuussa tilattu 32 megawatin voimalaitos tuottaa sähköä Luoteis-Venäjälle Petshoran meren äärelle rakennettavan Varandeyn öljyterminaalin tarpeisiin. Öljyterminaalin ja voimalaitoksen rakentaa venäläinen urakoitsija Globalstroy-Engineering. Voimalaitos otetaan käyttöön vuonna 2007.

Marraskuussa Bema Gold Corporation tilasi Wärtsilältä 20 megawatin voimalaitoksen Siperiassa Tshuktshien autonomisella alueella sijaitsevaan Kupol-nimiseen kulta- ja hopeakaivosprojektiinsa. Kyseessä on yhdistetty sähkön- ja lämmöntuotantolaitos, joka otetaan käyttöön kesällä 2008.

Wärtsilällä on pitkäaikainen kokemus voimalaitostoimittajana vaativiin arktisiin olosuhteisiin. Käytettävien materiaalien on sovelluttava alhaisiin lämpötiloihin ja järjestelmän on oltava suunniteltu nimenomaan tällaiseen tuotantoympäristöön.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.