Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Suunnittelukeskus osti Venäjän-konsultointia harjoittavan ManNet Partnersin

(Compiler News - 30.12.2005) FCG Finnish Consulting Group -konserniin kuuluva Suunnittelukeskus Oy on ostanut Oy ManNet Partners Ltd:n. ManNet Partners on Kaakkois-Suomen suurin liikkeenjohdon konsulttitoimisto ja se on myös erikoistunut Venäjään liittyviin toimintoihin. Yrityksellä on tytäryhtiö Pietarissa.

ManNet Partners täydentää FCG-konsernin liiketoimintoja Kaakkois-Suomessa ja Luoteis-Venäjällä erityisesti kansainvälistymis-, projektinjohto- ja rahoituspalvelujen osaajana.

Suunnittelukeskus Oy on yksi maamme johtavista infrastruktuurin kehittämiseen ja suunnitteluun erikoistuneista konsulttiyrityksistä. Sillä on aluetoimistoja kymmenellä paikkakunnalla Suomessa. Suunnittelukeskus liittyi syksyllä 2005 osaksi FCG Finnish Consulting Groupia, joka on nimenomaan suomalaisten konsulttiyritysten monialainen yhteenliittymä.

FCG-konserniin kuuluvat suunnittelukeskuksen lisäksi avointa koulutusta ja hallinnon ja johdon konsultointia harjoittava Efeko Oy sekä kansainvälisessä kehityskonsultoinnissa vahvasti mukana oleva Helsinki Consulting Group Oy.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.