Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Eltel ostaa Lietuvos Telekomasin tytäryhtiön

(Compiler News - 23.12.2005) Eltel Networks Oy on tehnyt Lietuvos Telekomasin kanssa sopimuksen sen tytäryhtiön UAB Comlietin koko osakekannan ostamisesta. Comliet on kiinteiden televerkkojen ja sisäisten telekommunikaatioverkkojen palveluntuottaja. Yrityskaupan yhteydessä Eleteliin siirtyy noin 150 työntekijää.

Lietuvos Telekomas on Liettuan suurin telekommunikaatioalan palveluntuottaja. Sen tuotteisiin kuuluvat kiinteät televerkot sekä internetiin ja tiedonsiirtoon liittyviä järjestelmiä ja palveluja.

Eltel Networks -konserni on erikoistunut sähkö- ja televerkkojen suunnitteluun, rakentamiseen ja kunnossapitoon. Sen päätuotteita ovat voimansiirto- ja jakeluverkkoihin, kiinteisiin televerkkoihin, mobiilitukiasemien rakentamiseen, mastoihin sekä rautateiden sähköistyksiin liittyvät osa- ja kokonaistoimitukset ja konsultointi.

Eltel Networks toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa, Baltiassa, Venäjällä, Saksassa, Britanniassa ja Irlannissa. Vuonna 2004 konsernin liikevaihto oli 623 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 6 000.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.