Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Kaleva Travel yrityskaupalla myös Latviaan

Kaleva Travel -matkatoimistoryhmä on ostanut Latvian toiseksi suurimman matkatoimiston Via Riga SIA:n koko osakekannan. Vuonna 1992 perustettu Via Riga on täyden palvelun liikematkatoimisto ja se toimii lisäksi valmismatkojen järjestäjänä.

Riiassa toimivan Via Rigan palveluksessa on tällä hetkellä 22 työntekijää. Toimiston kansainvälisiä yhteistyökumppaneita ovat Carlson Wagonlit ja Lufthansa City Center. Via Rigan markkinaosuus on noin 20 prosenttia ja sen liikevaihtoarvio vuodelle 2005 on noin 12 miljoonaa euroa.

Yrityskaupan jälkeen Via Riga jatkaa toimintaansa entiseen tapaan ja toistaiseksi entisellä nimellään.

”Latvian yrityskaupalla Kaleva Travel haluaa vahvistaa edellytyksiään tulla liikematkailun johtavaksi matkatoimistoryhmäksi koko Baltian alueella”, Kaleva Travelin toimitusjohtaja Mika Kiljunen perustelee.

Kaleva Travel toimii jo paikallisesti Virossa ja Liettuassa. Maaliskuussa 2004 matkatoimistoryhmä osti Virossa tallinnalaisen matkatoimiston Herman Travelin koko osakekanna. Seuraava yritysosto tapahtui viime vuoden marraskuussa, kun Kaleva Travel osti liettualaisen CWT Lithuania Officen. Se toimii nykyisin Kaleva Travel UAB:n nimellä.

Kaleva Travel -ryhmällä on Suomessa 21 toimistoa ja viimeisimmän yritysoston jälkeen kuusi toimistoa Baltian maissa. Tällä hetkellä ryhmän palveluksessa on 480 henkilöä.

Kaleva Travel on suurin yksityinen matkatoimistoalan yritys Suomessa. Se kuuluu Juuranto-yhtymään ja sen muina osakkaina ovat John Nurminen Oy sekä yhtiön oman johdon edustajat. Kaleva Travelin liikevaihtoarvio tilikaudelle 2005-2006 on 285 miljoonaa euroa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.