Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
KCI Konecranes toimittaa teräsnostureita Mittal Steelille Puolaan

(Compiler News - 12.12.2005) KCI Konecranes toimittaa teräsnostureita Mittal Steelille Puolaan. Toimitus tapahtuu osana SMS-Demag AG:n kokonaistoimitusta. Tilaukseen kuuluu kaksi kunnossapitonosturia ja kuusi muuta teräslevyjen käsittelyyn käytettävää nosturia.

SMS-Demag on vastuussa kaksikanavaisen aihiovalukoneen kokonaistoimituksesta Dabrowa Gorniczan tehtaaseen, joka on aikaisemmalta nimeltään Huta Katowice. Mittal Steel on maailman johtava hiiliteräksen valmistaja ja tilaus on yksi suurimmista KCI Konecranesin Keski-Euroopasta saamista terästehdasnosturitilauksista. Tilauksen arvoa ei kuitenkaan julkisteta.

Mittal Steel käy läpi mittavaa modernisointiprojektia, jonka osana Dabrowa Gorniczan tehdas alkaa valmistaa lattaterästuotteita. Maailman johtava metallurgiatehdas- ja valssaamoteknologian toimittaja SMS-Demag urakoi Mittal Steelille aihiovalukoneen, joka kaksinkertaistaa puolalaistehtaan tuotantokapasiteetin. Valssaamon arvioitu vuosituotanto tulee olemaan noin kolme miljoonaa tonnia teräslevyä.

KCI Konecranesilta tilattujen nostureiden nostokapasiteetti on 70 tonnia ja ne pystyvät toimimaan nopeasti ja tehokkaasti kuumissa olosuhteissa. Nosturijärjestelmän ansiosta uudistetussa levyvarastossa voidaan käsitellä suuria määriä lämpötilaltaan 900-asteisia levyjä.

KCI Konecranes ja SMS-Demag keskustelevat myös muiden Mittal Steelin terästehtaassa olevien nostureiden mahdollisesta modernisoinnista. Yhtiöt ovat viime vuosina kehittäneet yhdessää terästeollisuuden nosturiratkaisuja. SMS-Demagilla onkin ollut tärkeä rooli monissa KCI Konecranesin terästeollisuudelta saamissa tilauksissa.

”Mittal Steelin toimitus on kuitenkin ensimmäinen iso ja suora tilaus. jonka olemme saaneet SMS-Demagin kautta”, kertoo Prosessinostureiden pohjoismaiden toiminnan johtaja Petteri Viinanen.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.