Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Atrian yrityskauppa päätökseen Pietarissa

(Compiler News - 15.11.2005) Atria Yhtymän Pietarissa tekemä yrityskauppa on lopullisesti vahvistunut Venäjän kilpailuviranomaisten annettua sille hyväksynnän. Myös muut PIT Produkt -yritysryhmän kauppaan liittyvät voimaantulonehdot on täytetty.

Vuonna 1996 perustettu PIT Produkt -ryhmä on kasvanut nopeasti. Tällä hetkellä se on lähes 20 prosentin osuudellaan lihavalmisteiden markkinajohtaja Pietarissa. Yhtiöllä on kaksi tuotantolaitosta, joissa työskentelee yli tuhat henkilöä.

PIT Produktin kasvu on jatkunut hyvänä myös tänä vuonna ja yhtiö on entisestään vahvistanut otettaan paikallisilla markkinoilla. Kapasiteetin lisäämiseksi Atria on yhdessä PIT Produktin kanssa aloittamassa uuden tuotantolaitoksen suunnittelun. Sen tuotantomäärä olisi moninkertainen nykyiseen verrattuna.

Atria Yhtymällä on menossa voimakas kasvuvaihe. Sen liikevaihto nousi syyskuun loppuun mennessä 717 miljoonaan euroon, jossa kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna 16,9 prosenttia.

Atria-konserni on Suomen suurin liha-alan yritys ja suurin lihavalmisteiden tuottaja Itämeren alueella. Konserni toimii kotimaan ohella myös Ruotsissa ja Baltiassa. Liettuassa sillä on tytäryhtiönä UAB Vilniaus Mesa ja Virossa AS Valga Lihatööstus.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.