Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Halton Group laajentaa Slovakiaan, Venäjälle ja Kiinaan

(Compiler News - 2.11.2005) Kiinteistöjen sisäilmateknologiaa valmistava Halton Group avaa myyntitoimistot Slovakiaan ja Venäjälle. Yrityksen kansainvälistyminen jatkuu myös Aasiassa, jonne Halton perustaa Kiinan markkinoille tuotteita valmistavan yksikön.

Venäjällä avattava toimisto kasvattaa kiinteistöjen sisäilmaratkaisuja tuottavan yksikön, Halton Indoorsin myyntiverkostoa. Puhtaan sisäilman ratkaisuja toteuttava Halton Clairia taas perustaa myyntitoimiston Slovakiaan. Kiinan tuotantolaitos keskittyy puolestaan laivojen sisäilmaratkaisuihin. Shanghaissa sijaitseva yksikkö valmistaa tuotteita Kiinan kasvavalle laivanrakennusteollisuudelle.

”Itä-Eurooppa, Venäjä ja Aasia ovat merkittäviä kasvualueita ja siksi omien yksiköiden avaaminen siellä on osa toteutettavaa kasvustrategiaa”, kertoo Halton Groupin toimitusjohtaja Heikki Rinne.

Julkisten rakennusten, ammattikeittiöiden ja laivojen sisäilmaratkaisuja valmistava Halton Group lukeutuu 100 miljoonan euron liikevaihdollaan alansa suurimpiin yrityksiin kansainväliselläkin tasolla. Yhtymällä on tuotannollista toimintaa ja tutkimuskeskuksia kahden Suomessa toimivan yksikön lisäksi myös Yhdysvalloissa, Kanadassa, Malesiassa, Unkarissa ja Ranskassa. Kaikkiaan Halton on läsnä kuudessatoista maassa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.