Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Ramirent ostaa puolalaisen laitevuokraajan liiketoiminnan

(Compiler News - 20.10.2005) Konevuokraaja Ramirentin kokonaan omistama puolalainen tytäryhtiö Ramirent S.A. on sopinut Alimak Hek Polska -yhtiön koko vuokrausliiketoiminnan ostamisesta. Kauppaan sisältyvät myös voimassa olevat sopimukset sekä yhtiön vaihto-omaisuus.

Alimak Hek Polska on Alimak Hek Group AB:n tytäryhtiö. Alimak-konserni on maailman johtava rakennusalalle ja teollisuudelle mastolavalaitteita ja palveluja tuottava yritys. Alimak Hek Polskan arvioitu liikevaihto vuonna 2005 on vajaat miljoona euroa.

Ramirent S.A. pääsee kaupan kautta laajentamaan tuotevalikoimaansa ja pystyy lisäämään osuuttaan mastolavalaitteiden vuokraustoiminnassa Puolassa. Ramirent pääsee myös mukaan pitkäaikaisiin ja jatkonäkymiä avaaviin paikallisiin projekteihin.

Ramirent on Pohjoismaiden sekä Keski- ja Itä-Euroopan johtava rakentajille ja teollisuusyrityksille koneita ja laitteita vuokraava yhtiö. Sillä on toimintaa yli 250 palvelupisteessä yhdessätoista eri maassa.

Ramirent on viime vuosina kasvanut voimakkaasti. Yhtiön liikevaihto viime vuonna oli 316 miljoonaa euroa ja henkilöstöä sillä oli noin 2 500. Pääkonttoriaan Helsingissä pitävä Ramirent on noteerattu Helsingin pörssissä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.