Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Alma Media vei kiinteistö- ja asuntoportaalinsa myös Liettuaan

(Compiler News - 11.10.2005) Alma Median Baltiassa toimiva kiinteistö- ja asuntoportaali City24 on aloittanut toimintansa myös Liettuassa. Palvelu on toiminut Virossa vuodesta 2000 ja Latviassa se avattiin kuluvan vuoden heinäkuussa.

Kaikki liettualaiset kiinteistönvälittäjät ja yksityishenkilöt voivat liittää myynti- ja vuokrauskohteita portaaliin. Nyt jo yli 30 välittäjää on tehnyt sopimuksen City24:n kanssa.

Kiinteistö- ja asuntoportaalin yhteydessä City24 alkaa julkaista kerran kuukaudessa ilmestyvää asuntoilmoituslehteä. Sitä tullaan jakamaan soveltuvissa pisteissä kaikkialla Liettuassa.

”Liettuassa toimii jo yli 20 kiinteistöportaalia, mutta tästä ei tule vain yksi uusi entisten joukkoon”, City24:n Liettuan maajohtaja Renata Bauziene sanoo.

City24:n tavoitteena onkin tulla jo ensimmäisen toimintavuoden aikana johtavaksi mediaksi asuntojen ja kiinteistöjen luokitellussa ilmoittelussa niin internetissä kuin painetuissa julkaisuissa.

”Markkinapaikat ovat Alma Median laajentumis- ja kasvustrategian keihäänkärkiä. Haemme jatkuvasti uusia markkinoita, yhtiön Baltian aluejohtaja Ismo Repka toteaa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.