Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Tamro hankkii kaunasilaisen apteekkiketjun Liettuassa

(Compiler News - 10.10.2005) Tamro-konsernin Liettuan tytäryhtiö UAB Tamro on tehnyt sopimuksen paikallisen Ramuciu Vaistine -apteekkiketjun ostamisesta. Ketjuun kuuluu 18 apteekkia Kaunasin alueella. Liettuan kilpailuviranomainen on jo hyväksynyt yritysoston.

Apteekkitoimintaa harjoittava Ramuciu Vaistine toimittaa lääkkeitä myös 238 terveysasemalle ja lääkejakelua harjoittaville lääkäreille Liettuassa. Tässä liiketoiminnassa apteekkiyhtiöllä on 20 prosentin markkinaosuus.

Ramuciu Vaistinen keskusapteekki avattiin vuonna 1995. Tällä hetkellä 18 apteekkia käsittävän ketjun palveluksessa työskentelee 62 henkilöä.

”Ramuciu Vaistine täydentää hyvin apteekkiverkostoamme ja parantaa asiakaspalveluamme etenkin Kaunasissa, missä meillä on ennestään viisi omaa apteekkia”, sanoo UAB Tamron toimitusjohtaja Gytis Bendorius.

Tamro-konserni on Pohjoismaiden johtava lääketukkukauppa. Se toimii Pohjoismaiden lisäksi Baltiassa ja vähemmistöosuuden kautta myös Venäjällä. Apteekkitoimintaa Tamrolla on Liettuassa, Latviassa, Virossa ja Norjassa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.