Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Aspon Autotank perusti yhtiön Pietariin

(Compiler News - 5.10.2005) Aspon Autotankin Venäjän liiketoiminta laajentuu. Autotank on perustanut Venäjälle yhteisyrityksen OOO Autotankin, jonka kotipaikkana on Pietari. Autotank omistaa yhteisyrityksestä enemmistön ja vähemmistöosuus on Autotankin pitkäaikaisella venäläisellä yhteistyökumppanilla.

OOO Autotank valmistaa ja markkinoi huoltamoiden jakeluautomaatiojärjestelmiä. Venäjällä maksuautomaatiomarkkinoiden odotetaan kasvavan nopeasti jo lähivuosina.

”Polttoaineiden jakelupisteiden määrä on Venäjällä kovassa kasvussa. Jatkuva 24 tunnin aukiolo sekä polttoainevarkauksien estäminen lisäävät automaattien kysyntää sekä miehitetyillä että miehittämättömillä asemilla”, Autotankin toimitusjohtaja Peter Hutton perustelee.

”Koska maksuautomaatin ohjausjärjestelmällä voi seurata myös aseman polttonestevaraston määrää, tietoa voidaan hyödyntää huoltamoketjujen logistiikan tehostamisessa. Jakelupisteiden määrän lisääntyessä tämä on maksuautomaattimme yksi tärkeä kilpailuetu”, Hutton sanoo.

Pietarin lisäksi Autotankilla on Venäjällä asiakkaita Viipurin alueella ja Moskovassa. Autotankin osakkuusyhtiö Inuctan jatkaa sen edustajana Moskovassa kuten tähänkin asti.

Oy Autotank Ab tytäryhtiöineen muodostaa Aspon System-liiketoiminnan. Autotank on huoltamoautomaation laitteiden ja järjestelmien sekä niihin liittyvien palvelujen johtava toimittaja Itämeren alueella. Sillä on ennestään tytäryhtiöt Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa.

Autotank-konsernin liikevaihto vuonna 2004 oli noin 38 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli noin 215 työntekijää.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.