Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
L&T:n latvialaiselle kiinteistöpalveluyhtiölle laatusertifikaatti

(Compiler News - 30.9.2005) Lassila & Tikanojan Latviassa toimiva tytäryhtiö L&T Serviss on saanut BVQI:n myöntämän ISO 9001 -laatusertifikaatin. Se on ensimmäinen L&T:n ulkomaiselle tytäryhtiölle myönnetty yhtymän kattosertifioinnin alainen sertifikaatti.

L&T Serviss tuottaa kiinteistöpalveluja Latviassa toimiville paikallisille ja kansainvälisille asiakkaille, joita ovat muun muassa elintarviketeollisuuden yritykset ja kauppaketjut. Yrityksen palveluksessa on noin 400 työntekijää.

”Palvelujen sertifioinnilla varmistamme, että L&T:n tapa toimia on yhtenäinen koko yhtiössä. Tämä takaa palvelumme laadun ja mahdollistaa jatkuvan kehityksen myös kansainvälistyvässä toimintaympäristössä”, toteaa kiinteistöpalveluiden ulkomaantoiminnoista vastaava johtaja Jaana Mulari.

L&T:n toimintajärjestelmälle on myönnetty sertifioinnit luokissa ISO 9001 (laatu), ISO 14001 (ympäristö) ja OHSAS 18001 (työterveys ja turvallisuus). Sertifikaatti toimii koko yhtiön katttosertifikaattina kotimaan ja ulkomaan toiminnoissa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.