Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Evli perusti Venäjälle sijoittavan korkorahaston

(Compiler News - 20.9.2005) Evli-Rahastoyhtiö on perustanut Evli Ruble Dept -korkorahaston, joka sijoittaa varansa venäläisten yritysten, pankkien ja julkisyhteisöjen, kuten kaupunkien liikkeeseen laskemiin joukkovelkakirjoihin.

Evli Ruble Dept -rahasto sijoittaa pääosan varoistaan ruplamääräisiin kohteisiin, joiden valuuttariskiltä voi tarvittaessa suojautua. Ruplan kurssimuutokset kasvattavat rahaston riskiä, mutta mahdollistavat samalla lisätuoton tavoittelun. Venäläisten yrityslainojen lyhyen maturiteetin vuoksi rahaston korkoriski on sen sijaan tavallista pienempi.

Evli Ruble Dept sopii sijoittajalle, joka etsii tavanomaisia korkotuotteita paremmin tuottavia pitkäaikaisia korkosijoituksia. Rahaston minimisijoitusmäärä on 5 000 euroa.

”Tämä on ensimmäinen Venäjälle sijoittava korkorahasto. Sen kohdemarkkina mahdollistaa tavanomaisia korkosijoituksia korkeamman tuoton ilman osakemarkkinariskiä”, toteaa Evlin korkosijoitusjohtaja Mikael Lundström.

Evli voi korkorahaston hoitamisessa hyödyntää myös baltialaisen tytäryhtiönsä Supreman markkinatuntemusta. Supreman asiantuntijat ovat saanee kokemusta hoitaessaan Evli Greater Russia -osakerahaston salkkua.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.