Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Scania Russialle suomalainen pääjohtaja

(Compiler News - 20.9.2005) Scania Russia -konserni saa suomalaisen pääjohtajan, kun Scan-Auton toimitusjohtaja Raimo Lehtiö ottaa syyskuun lopussa uuden tehtävänsä vastaan. Scania Russialla on toimitilat Moskovassa ja Pietarissa, minkä lisäksi Scania-organisaatioon kuuluu 20 jälleenmyyjää eri puolilla Venäjää.

Scania avasi edustuston Moskovassa 1991 ja 1998 perustettiin OOO Scania Russia. Tällä hetkellä Scania Russialla on toimitilat Golitsinassa noin 40 kilometriä Moskovasta lounaaseen. Maahantuonnin lisäksi niissä toimii myös myynti ja huolto.

Pietarissa Scanialla toimii linja-autokoreja valmistava Scania Peter-yhtiö, jolle on parhaillaan valmistumassa uusi autotalo.

”Venäjän kuorma-automarkkinat ja varsinkin länsimaiset merkit kasvavat voimakkaasti. Huoltopisteiden väliset etäisyydet ovat pitkät, joten infrastruktuurin rakentaminen ja palveluliiketoiminnan istuttaminen ovat tärkeitä tehtäviä”, toteaa pääjohtaja Lehtiö.

Scania Russia -konsernin pääjohtajan tehtävän lisäksi Raimo Lehtiö tulee toimimaan Kazakstanin, Ukrainan ja Valko-Venäjän Scania-yhtiöiden hallituksen puheenjohtajana sekä Scania Leasing -rahoitusyhtiön hallituksen jäsenenä. Myös Scania Peterin hallituksen puheenjohtajan tehtävät siirtyvät hänelle.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.