Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Keskuskauppakamarilta venäjänkielinen yrityksen perustamisopas

(Compiler News - 20.9.2005) Keskuskauppakamari haluaa madaltaa venäläisten kynnystä perustaa yritys Suomeen. Se on siksi julkaissut Yrityksen perustajan oppaan nyt myös venäjäksi. Suomen -ja ruotsinkielistä opasta on julkaistu 1980-luvulta lähtien.

”On tärkeätä, että ulkomaisten investointien kasvu nopeutuu sekä Suomesta Venäjälle että Venäjältä Suomeen. Toivomme, että oppaasta on käytännön hyötyä venäjänkielisille yrityksen Suomeen perustamista suunnitteleville sekä täällä jo toimiville yrittäjille”, sanoo Kekuskauppakamarin toimitusjohtaja Kari Jalas.

Yhteistyössä Ernst & Youngin kanssa tehtyyn oppaaseen on koottu perustiedot yrityksen perustamisen rahoituksesta, yritysmuodoista, yrityksen perustamistoimista, verotuksesta, vakuutuksista sekä yrittäjästä työnantajana. Yrityksen perustamista suunnittelevaa palvelee myös oppaan laaja yhteystietohakemisto.

Opasta jaetaan yrityksille Venäjällä toimivien 150 kauppakamarin välityksellä. Ensimmäiset oppaat jaettiin suomalaisten ja luoteisvenäläisten kauppakamarien yhteisessä konferenssissa Kirishissä syyskuun puolivälissä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.