Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Incap ei laajenna nykyistä Viron tehdastaan vaan siirtyy uudisrakennukseen

(Compiler News - 15.9.2005) Incap toteuttaa jo aiemmin ilmoitetun tuotannon laajentamisen Virossa uudisrakennuksena. Kuresaaren nykyisten toimitilojen laajennussuunnitelmasta luovuttiin, koska kolmessa kerroksessa sijaitsevat tuotantotilat ja tontin koko asettivat rajoituksia tuotannon järkevälle sijoittamiselle ja tulevalle laajentumiselle.

Incapin tuotantotarpeita vastaava uusi teollisuuskiinteistö rakennetaan Kuresaaren keskustan tuntumaan. Incap toimii kiinteistössä vuokralaisena. Nykyisen tuotannon on tarkoitus siirtyä uusiin tiloihin vuoden 2006 keväällä.

Rakennuksen ensimmäisen vaiheen kokonaispinta-ala on noin 3 700 neliömetriä. Tiloja on mahdollista laajentaa myöhemmin siten. että kokonaispinta-ala nousee noin 7 000 neliöön.

Oulussa pääkonttoriaan pitävä Incap on elektroniikan sopimusvalmistaja, joka tarjoaa elektroniikka- ja sähköteollisuuden johtaville laitetoimittajille monipuolista ja joustavaa valmistuspalvelua suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Yhtiön suurimpina osakkeenomistajina ovat Jmc Finance Oy, Finnvera Oyj ja Irish Life.

Viron Kuresaaressa Incapilla on piirilevyjen komponenttiladontaa, moduulivalmistusta ja loppukokoonpanoa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.