Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Finnvera Buslink
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Venäjän suurin mobiilioperaattori MTS ostaa viestintäjärjestelmän Tecnomenilta

(Compiler News - 26.8.2005) Tecnomen on sopinut viestintäjärjestelmän toimittamisesta venäläiselle teleoperaattorille Mobile TeleSystemsille (MTS). Toimitus ajoittuu kuluvan vuoden kolmannelle neljännekselle.

MTS on Venäjän ja IVY-maiden suurin matkapuhelinoperaattori, jolla on yli 46 miljoonaa asiakasta. Yhtiö toimii lähes kaikilla Venäjän alueilla sekä lisäksi Ukrainassa, Valko-Venäjällä, Uzbekistanissa ja Turkmenistanissa.

Nyt tilaamallaan järjestelmällä MTS tuottaa viestintäpalveluita yli miljoonalle tilaajalleen Volgan alueella. Tecnomen Messaging -järjestelmän avulla MTS pystyy tarjoamaan asiakkailleen laajan valikoiman helppokäyttöisiä palveluita, kuten Voice- ja Fax Mail, Missed Call Notice ja Intelligent Callback.

”Venäjän ja IVY:n markkinoilla on erittäin hyvät laajentumismahdollisuudet Tecnomenin ratkaisulle. Tämän sopimuksen myötä uskomme liiketoimintamme kasvavan edelleen”, Tecnomenin aluejohtaja Ari Paganus uskoo.

Venäjän matkapuhelinmarkkinat ovat kasvaneet nopeasti ja liittymien kokonaismäärä on jo yli sata miljoonaa. Matkapuhelinten käyttöasteen odotetaan nousevan 80 prosenttiin vielä kuluvan vuoden loppuun mennessä.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.