Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Pietariexpress Arctic Center
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Fintra aloittaa paikallisen henkilöstövalmennuksen Pietarissa

(Compiler News - 26.8.2005) Kansainvälisen kaupan koulutussäätiön Fintran omistama Oy Fintra Projects Ltd perustaa tytäryhtiön Pietariin. Yhtiön tehtävänä on tukea Pietarin alueella toimintaansa aloittelevia suomalaisyrityksiä valmentamalla niiden venäläistä henkilöstöä. Kesällä virallisesti rekisteröity yhtiö valmistautuu syksyn aikana vuodenvaihteessa käynnistyviin pilottiprojekteihin.

Pietarissa ja sen lähialueilla toimii Fintran mukaan tällä hetkellä noin 400 etabloitunutta suomalaisyritystä.

”Yhtiön valmennustarjonta tulee keskittymään liike-elämän perustaitoihin, kuten myynti- ja esiintymistaitoihin sekä esimiesten vuorovaikutustaitoihin”, kertoo Fintran toimitusjohtaja Leena Masalin.

Suomalaisyrityksille suunnatun valmennuksen lisäksi yhtiö tarjoaa räätälöityjä kansainvälisen liiketoiminnan valmennuksia myös muille Pietarissa toimiville ulkomaalaisomisteisille yrityksille sekä kansainvälistyville venäläisyrityksille.

Fintran Pietarin yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty pietarilainen Alla Vinnik. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa yritys- ja luottotietoja tuottavan Dun & Bradstreet-Nordin myynti- ja valmennuskonsulttina sekä yhtiön johtotehtävissä.

”Alueella on tarjolla runsaasti vaihtelevan tasoista avointa liike-elämän taitojen valmennusta. Yrityskohtaisten valmennusten segmentti sen sijaan on vasta kehittymässä ja tälle alueelle Fintra tulee keskittämään palvelutarjontaansa”, määrittelee Vinnik.

Fintra järjestää syksyllä Pietarissa toimiville suomalaisyrityksille tilaisuuden, jossa palveluista tiedotetaan tarkemmin.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.