Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HKKK/Pienyrityskeskus VR Cargo
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Handelsbanken jatkaa itälaajentumistaan Viroon

(Compiler News - 23.8.2005) Handelsbanken laajentaa toimintaansa Baltiaan ja avaa konttorin Tallinnassa keväällä 2006. Konttori palvelee yleispankkiperiaatteella sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita.

Viron sivukonttoritoimintojen ja Tallinnan konttorin johtoon on nimitetty Harri Tuohimaa, joka siirtyy tehtävään Handelsbanken Rahoituksen toimitusjohtajan tehtävästä. Tallinnan konttori toimii Handelsbankenin Suomen aluepankin ja sen johtajan Petri Hatakan alaisuudessa.

Handelsbanken perustelee Baltiaan menemistään sillä, että sen asiakkaiden yhteydet alueelle ja erityisesti Viroon ovat lisääntyneet. Pankki haluaa nyt tehdä päätökset lähellä asiakkaitaan.

”Uskomme menestyvämme Virossa yhtä hyvin kuin muillakin kovasti kilpailluilla markkinoilla”, vastanimitetty Viron johtaja Harri Tuohimaa arvioi.

Handelsbanken aloitti paria kuukautta aikaisemmin varsinaisen pankkitoimintansa Venäjällä. Se avasi Moskovan konttorinsa kesäkuussa ja aikoo vielä tämän vuoden aikana avata Pietarissa edustuston, josta tulee myöhemmin Moskovan pankin sivukonttori.

Myös Handelsbanken Venäjän johdossa on suomalaisia. Raimo Valo toimii maajohtajana ja Pietariin avattavan edustuston vetäjänä on Markku Vasari.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.