Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Työvaatevalmistaja Image Wear perustaa toisen ompelimon Viroon

Compiler News - 16.8.2005) Työvaatealalla toimiva Image Wear -konserni laajentaa toimintaansa Viron, kun sen Tallinnassa sijaitseva tytäryhtiö A&G Textile AS perustaa Narvaan työvaateompelimon.

Uusi ompelimo aloittaa toimintansa syksyn kuluessa ja se tulee työllistämään alkuvaiheessa noin sata uutta työntekijää. Lisätyövoima nostaa A&G Textilen henkilöstömäärän 380 työntekijään.

A&G Textile valmistaa, markkinoi ja myy työvaatteita koko Baltiaan. Valtaosa Suomeen tulevista Image Wearin työvaatteista ommellaan jo nyt Virossa. Tuotteiden suunnittelu ja pääosin myös leikkuu hoidetaan kuitenkin Suomessa.

”Investoinnin tarkoituksena on varmistaa A&G Textilen oman ompelukapasiteetin riittävyys kysynnän lisääntyessä. Omissa ompelimoissa laatua ja logistiikkaa on helpompi hallita kuin alihankintaverkoston kanssa toimiessa”, toteaa Image Wear -konsernin toimitusjohtaja Pekka Nikkinen.

Tamperelaisella Image Wearilla on Viron ohella tytäryhtiö myös Venäjällä. Pietarissa toimiva OOO Image Wear valmistaa ja markkinoi työvaatteita Venäjälle. Sillä on kaupungissa myös työasumyymälä.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.