Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
KCI Konecranesille nostureiden lisätilaus Gdynialaiselta konttiterminaalilta

(Compiler News - 15.8.2005) KCI Konecranes on saanut tilauksen kahden Post Panamax -luokan laiturikonttinosturin suunnittelusta ja toimittamisesta Baltic Container Terminalille (BCT) Gdyniaan Puolaan. Nosturit toimitetaan vuoden 2006 lopulla.

Uusien nostureiden ulottuvuus, 46 metriä on suurempi kuin nykyisten nostureiden, joten ne voivat käsitellä myös Post Panamax -luokan aluksia. Nostureiden nostokapasiteetti on 50 tonnia.

”Hankkimamme uudet laiturikonttinosturit edesauttavat terminaalimme kehittymistä Puolan johtavaksi konttiterminaaliksi”, sanoo BCT:n varatoimitusjohtaja Jan Mors.

Nyt tilatut STS-tyypin nosturit ovat osa laajaa investointiohjelmaa, jonka aikana terminaalin satamalaitteistot uusitaan ja modernisoidaan. Tavoitteena on terminaalin kontinkäsittelykapasiteetin nostaminen miljoonaan TEU-yksikköön vuodessa. Tänä keväänä KCI Konecranes toimitti BCT:lle toisen Panamax-luokan STS-nosturin. Sen ansiosta terminaalin kapasiteetti nousee 600 000 TEU:hun vuodessa.

Baltic Container Terminal BCT on vuodesta 2003 alkaen kuulunut International Container Terminal Services Inc:iin. Yhtymä on yksi kansainvälisen konttiterminaalitoiminnan edelläkävijöistä.

KCI Konecranes on maailman johtava uudenaikaisiin nostolaiteratkaisuihin ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut konepajakonserni. Viime vuonna konsernin liikevaihto oli 728 miljoonaa euroa. Konsernilla on 4 850 työntekijää 35 maassa eri puolilla maailmaa.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.