Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Suomen Posti ostaa Baltiassa toimivan logistiikkayrityksen

(Compiler News - 12.7.2005) Suomen Posti ostaa Combifragt A/S:n. Tanskalaisen logistiikkayrityksen liikevaihto on noin 140 miljoonaa euroa ja sillä Tanskan lisäksi tytäryhtiöt Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yrityksen toiminta jatkuu ennallaan tiiviissä yhteistyössä nykyisten omistajien kanssa.

Yrityskauppa täydentää Postin strategiaa vahvistaa toimintojaan Pohjoismaissa, Baltian maissa ja Venäjällä. Yhteistyön myötä Posti pystyy entistä paremmin tarjoamaan logistiikka-asiakkailleen kaikki globaalin tilaus-toimitusketjun palvelut. Kaupan lopullinen toteutuminen edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää Virossa, Latviassa ja Saksassa.

Combifragt tarjoaa kuljetus- ja huolintapalveluita, erikoislogistiikan palveluita muun muassa alkoholi- ja vaateteollisuuden käyttöön sekä palveluvarastoratkaisuja. Combifragtin kotimarkkina-aluetta ovat Eurooppa sekä erityisesti Skandinavia ja Baltia. Se on osa Nordic Chain -yhteistyöverkostoa, joka kattaa Tanskan, Norjan, Ruotsin ja Suomen. Combifragt kuljettaa pääosin partnereiden operoimaa kuljetusverkkoa pitkin vuosittain noin 600 000 lähetystä eri puolille maailmaa.

Kuljetuspalvelujen lisäksi Posti on vahvistanut palveluvarastojen verkostoaan. Tänä keväänä AW-Store Oy sekä John Nurminen Oy:n Muotilogistiikka-liiketoiminta liitettiin osaksi Postia ja syyskuussa otetaan käyttöön uusi Venäjän transitoliikenteeseen keskittyvä varastoterminaali Kotkassa.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.