Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Lemcon sai uuden areenaurakan Magnitogorskiin Venäjällä

(Compiler News - 16.6.2005) Lemminkäinen-konserniin kuuluva Lemcon Oy on tehnyt urakkasopimuksen mittavan monitoimiareenan suunnittelusta ja rakentamisesta Magnitogorskin kaupunkiin Venäjällä.

Magnitogorsk sijaitsee etäisellä Urin alueella, noin 1 600 kilometriä Moskovasta kaakkoon. Hankkeen rahoittajina ovat Magnitogorskin Metallurginen Kombinaatti MMK ja Cheljabinskin aluehallinto.

Etupäässä jääkiekko- ja palloilukäyttöön sekä konsertteja varten rakennettavaan areenaan tulee 7 500 istuinpaikkaa. Areenan suunnittelu- ja rakennustyöt alkavat välittömästi ja rakennus valmistuu vuoden 2006 lopulla. Kohteen urakkasumma on noin 32 miljoonaa euroa.

Rakennushanke on jatkoa Lemconin aiemmin toteuttamille areenaprojekteille. Yhtiö on rakentanut muun muassa Color Line Arenan Hampuriin, Saku-hallin Tallinnaan sekä Donau Arenan Saksan Regensburgiin.

Lisäksi Lemconin urakoiman monitoimiareenan rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä Tatarstanin pääkaupungissa Kazanissa Venäjällä. Hallirakennus valmistuu aikataulun mukaisesti tämän vuoden lopulla. uktin päätuotteita ovat erityyppiset lihavalmisteet. Yhtiön päätuotemerkki on sen nimi, Pit Ptodukt.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.