Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
DHL ja Copterline aloittivat yhteisen pikakuljetuspalvelun Suomen ja Tallinnan välillä

(Compiler News - 27.5.2005) DHL Express (Finland) ja helikopterioperaattori Copterline ovat käynnistäneet yhteistyön aikakriittisissä toimituksissa Suomesta Tallinnaan. DHL:n Tallinna Sameday -palvelu mahdollistaa asiakirja- ja tavaralähetysten saman päivän toimitukset Tallinnan alueelle parhaimmillaan 2-3 tunnun kuluessa noutotilauksesta.

Lähetyksen noudon ja jakelun hoitaa DHL:n kuriiriverkosto ja Copterline huolehtii kuljetuksesta. Noutoalueina Suomessa ovat pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Jyväskylä, Vaasa ja Oulu.

”Yhteistyössä tuotettava palvelu vahvistaa DHL:n pikakuljetusten valikoimaa”, sanoo DHL Expressin toimitusjohtaja Timo Jaakkola. Copterlinen 14 päivittäistä lentoa tarjoavat mahdollisuuksia nopeisiin toimituksiin. Jopa Oulusta aamupäivällä kello kymmeneen mennessä noudettu paketti ehtii samana päivänä kello neljään mennessä vastaanottajalle Tallinnassa.

DHL ja Copterline ovat tehneet jo aiemminkin yhteistyötä yksittäisten kiireellisten asiakirjalähetysten kuljetuksessa. Viron liittyminen EU:hun ja tullausten poistuminen mahdollisti myös tavaralähetysten pikatoimitukset, jolloin palvelu kannatti varsinaisesti tuotteistaa.

DHL:n Tallinna Sameday -palvelu soveltuu kirjeille sekä yksittäis- ja monipakettilähetyksille. Kuljetettavan lähetyksen maksimipaino on 25 kiloa ja mitat ovat 120x60x35 senttiä. Asiakirjojen lisäksi tyypillisiä lähetyksiä ovat esimerkiksi elektroniikka ja varaosat.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.