Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Stockmann investoi uuteen tavarataloon Pietarissa

Stockmann on solminut kiinteistökaupan tavaratalon ja kauppakeskuksen rakentamiseksi Pietarin ydinkeskustaan. Täysimittaisen Stockmann-tavaratalon lisäksi rakennukseen tulee myös muuta vähittäiskauppaa sekä nykyaikainen paikoituslaitos. Pyrkimyksenä on, että tavaratalo ja kauppakeskus valmistuvat vuonna 2008.

Noin 10 000 neliömetrin suuruisen tontin sijainti Vosstanija-aukion metroaseman vieressä ja Moskovan rautatieaseman välittömässä läheisyydessä on liikepaikkana erinomainen. Stockmannilla oli aikaisemmin samasta kohteesta esivuokrasopimus, joka raukesi kesällä 2003.

Hankitulle tontille rakennetaan bruttopinta-alaltaan vähintään 45 000 neliömetrin suuruinen rakennus, johon täysimittaisen Stockmann-tavaratalon lisäksi tulee myös muuta vähittäiskauppaa sekä nykyaikainen paikoituslaitos.

Tavarataloon ja kauppakeskukseen tehtävä investointi on rakennettavasta pinta- alasta riippuen noin 80-110 miljoonaa euroa. Stockmann toteuttaa ja rahoittaa rakennushankkeen joko itsenäisesti tai yhteistyössä sopivien sijoittajien kanssa. Pyrkimyksenä on, että tavaratalo ja kauppakeskus avaavat ovensa yleisölle vuonna 2008.

Stockmann on toiminut Pietarissa vuodesta 1993 lukien ja on pitkään etsinyt kaupungista sopivaa liikepaikkaa tavaratalolle. Pietarin vähittäiskaupan arvioidaan kehittyvän voimakkaasti ostovoiman kasvun myötä.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.