Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Metso Paper osallistuu sellutehtaan modernisointiin Siperiassa

(Compiler News - 20.5.2005) Metso Paper toimittaa kuitulinjatekniikkaa venäläiselle sellu- ja paperiyhtiö Ilim Pulp Enterpriselle. Yhtiö uusii toisen kuitulinjansa Ust-Ilimskin sellutehtaalla Irkutskissa Siperiassa. Investointi nostaa havupuusellun päivittäisen tuotannon 850 tonnista 1 200 tonniin sekä parantaa tuotetun sellun laatua.

Metso Paper toimittaa uudet laitteet oksanerotukseen, massan lajitteluun ja massan pesuun. Lisäksi se hoitaa suunnittelun, koulutuksen sekä asennustöiden ja käyttöönoton valvonnan. Laitetoimitukset tapahtuvat vuoden 2005 lopussa ja käynnistys on ajoitettu vuoden 2006 alkupuolelle.

Ust-Ilimskin sellutehdas on osa jättimäistä metsätalousyksikköä nimeltä JSC PO Ust-Ilimsk Wood Industrial Complex. Tehdas sijaitsee Angara-joen varrella 5 000 kilometriä Moskovasta itään. Se valmistaa kahdella linjalla valkaistua havupuusellua. Linjat otettiin alunperin käyttöön 1980-luvun alkupuolella.

Oksanerotuksen ja massanlajittelun pääprosessilaitteet ovat Metso Paperin Delta-teknologiaa. Uudentyyppinen TwinRoll-pesupuristin asennetaan tehtaalle parantamaan massan pesun tehokkuutta.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.