Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Alma Median virolainen kiinteistöportaali laajentuu Latviaan (11.5.)

(Compiler News - 11.5.2005) Alma Median Virossa toimiva City24 aloittaa palvelunsa myös Latviassa. Seuraavaksi tämä kiinteistöjen sähköinen markkinapaikka viedään Liettuaan, jossa se aloittaa tämän vuoden lopussa.

Nyt Latviassa avattava portaali tarjoaa kiinteistöväittäjille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden julkaista ilmoituksia paitsi latvian ja venäjän kielillä myös englanniksi. Ilmoituksiin voidaan haluttaessa liittää digitaalisia karttoja ja valokuvia. Lisäksi City24 välittää ainoana Latviassa tuoreimmat tiedot paikallisten kiinteistömarkkinoiden keskimääräisistä hinnoista. Markkinatietoa täydennetään vielä julkaisemalla kiinteistöalan uutisia.

Hakuja voi City24-palvelussa tehdä kohteen, alueen, kadun, asunnon huoneiden määrän sekä hinnan perusteella. Uudet kohteet on mahdollista hakea erikseen.

Alma Media osti City24:n tämän vuoden tammikuussa. Virossa City24 on alan johtava sähköinen palvelu, joka välittää 70 prosenttia kaikista asuntotarjouksista. Vuoden loppuun mennessä portaaliketjusta tulee ensimmäinen kaikki Baltian maat kattava kiinteistöjen sähköinen markkinapaikka, joka palvelee sekä kiinteistövälittäjiä että yksityishenkilöitä. Suomessa Alma Median kiinteistöalan verkkopalveluna on Etuovi.com.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.