Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Reim ryhtyy myymään uuden pietarilaiskiinteistön asuin- ja toimistotiloja Suomessa

(Compiler News - 9.4.2005) Kiinteistöalan hallinto- ja välityspalveluita tarjoava Reim Group on sopinut Stp-Rakennus Oy/ZAO Lipsasen kanssa Pietariin rakennettavan uudiskiinteistön asuin- ja toimistotilojen myymisestä Suomessa ja Venäjällä. Samalla 9-Sovetskaja-kadulle nousevaa kiinteistöä varten kehitetään yhteistyössä toteutettava hallintomalli.

Lisäksi Reim on mukana Lemconin ”Kalevala” -hankkeessa Pietarin lähistöllä Pavlovskissa, joka on myös lähdössä liikkeelle. Kysymyksessä on asuinkiinteistö ja Reimin tehtävänä on vastata sen isännöinnistä ja kiinteistönpidosta.

Lappeenrantalainen Reim Group on toiminut Pietarissa jo kymmenen vuoden ajan. Tammikuussa se ilmoitti laajentavansa Venäjän toimintojaan myös Ekaterinburgiin, Moskovaan, Nizhni Novgorodiin ja Donin Rostoviin.

Yhtiö huolehtii Venäjällä tehdaskiinteistöjen, varastotilojen, toimistotilojen ja myymälätilojen isännöinti- ja muista hallintopalveluista sekä toimii tilojen myyntiagenttina ja vuokravälittäjänä. Se välittää lisäksi valittuja asuntokohteita keskittyen lähinnä suurempiin kokonaisuuksiin.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.