Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Siemens laajentaa Venäjä, Valko-Venäjän ja Ukrainan mobiiliverkkoja

(Compiler News - 29.4.2005) Venäjän ja IVY-maiden suurin mobiilipalvelujen tarjoaja, Mobile TeleSystems (MTS), on allekirjoittanut raamisopimuksen Siemensin kanssa 265 miljoonan dollarin arvoisesta verkkoteknologian toimituksesta. Sopimuksen mukaan Siemens laajentaa MTS:n GSM/GPRS-verkkoa Venäjällä, Valko-Venäjällä ja Ukrainassa vuoden sisällä.

Kysyntä MTS:n palveluissa Venäjällä kasvaa nopeasti. Raamisopimus Siemensin kanssa merkitsee radio- ja keskusjärjestelmien kapasiteetin lisäämistä sekä älyverkkopalveluiden alustan liittämistä verkkoon. Siemens asentaa lisää tukiasemia sekä päivittää keskuksia uusilla laitteilla ja ohjelmistoilla.

Venäjä ja IVY ovat suurimpia matkaviestinnän kasvumarkkinoita. Venäjällä mobiililiittymien määrä kasvoi yli 100 prosenttia vuonna 2004.

Siemens Communications on emoyhtiö Siemens AG:n suurin toimiala ja se on maailman johtava langattomien, kiinteiden ja yritysverkkojen konvergenssiteknologioiden, -tuotteiden ja -palvelujen tuottaja. Siemens Communicationsin palveluksessa on 60 000 työntekijää. Liikevaihto oli noin 18 miljardia euroa. Suomessa ja Baltiassa toimialan liikevaihto oli 176 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 220.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.