Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Kuusakoski Group vahvassa kasvussa Itämeren alueella

(Compiler News - 25.4.2005) Kuusakoski Group menestyi erinomaisesti viime vuonna. Liikevaihtoa konsernille kertyi 808 miljoonaa euroa, mikä oli yli 60 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna. Kuusakoski Groupin liikevoitto oli 69 miljoonaa euroa.

Kierrätyspalvelut kasvoivat koko Itämeren alueella ja valimotoiminta Kiinassa. Kierrätysliiketoiminnan liikevaihto oli 687 miljoonaa euroa ja valimoliiketoiminnan 122 miljoonaa euroa.

Kierrätyspalveluihin erikoistuneen Kuusakoski Oy:n käsittelemät materiaalivirrat kasvoivat viime vuoden aikana 24 prosenttia. Yhtiön toimintaa kehitettiin laajentamalla palveluverkostoa ja tehostamalla teollista kapasiteettia koko Itämeren alueella.

Venäjällä kehitettiin erityisesti metallien suorakeräystä Moskovan ja Pietarin alueilla. Puolassa kierrätysliiketoimintaa laajennettiin yrityskaupoilla sekä perustamalla uusia yksiköitä Etelä-Puolaan.

”Itämeren alueen yhtenäinen logistiikka ja kasvupotentiaali tukevat hyvin toisiaan. Investoinnit Venäjällä, Baltiassa ja Puolassa ovat kierrätysmateriaalien osalta vahvassa kasvuvaiheessa”, kertoo Kuusakoski Oy:n toimitusjohtaja Aki Ojanen.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.