Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
TietoEnator toimitti maksukorttien turvajärjestelmän Latviaan

(Compiler News - 8.3.2005) TietoEnator on toimittanut latvialaiselle maksukorttien käsittelykeskukselle väärinkäytösten havaitsemiseen tarkoitetun ratkaisun. Se auttaa tilaajaa BankServissiä tutkimaan saapuvia korttitapahtumia ja niiden varmennuksia. Lisäksi BankServissin korttiriskinhallintajärjestelmä vastaa nyt Visan EU-korttivarmennusten seurantavaatimuksia.

Yli 20 BankServissin asiakasta, liikkeellelaskija- ja vastaanottajapankkia sekä muuta korttien liikkeellelaskijaa ja vastaanottajaa, hyötyy uudesta turvajärjestelmästä.

BankServiss aloitti ensimmäisenä Latviassa maksukorttien prosessauspalvelut. Tällä hetkellä se on alansa johtava yritys koko Baltiassa. BankServissin omistavat useat pankit yhdessä. Se on hyväksytty käsittelemään maailman johtavien maksukorttijärjestelmien, MasterCardin, Visan, American Expressin ja Diners Clubin tapahtumia. Näiden kansainvälisten korttien lisäksi BankServiss hoitaa useiden paikallispankkien omia kortteja sekä polttoaineyhtiöiden kortteja, yhtenä niistä Neste.

TietoEnatorin Visa- ja MasterCard -korttijärjestelmiin liittyvät ratkaisut ovat käytössä yli 20 pankissa ja kortinkäsittelykeskuksessa Euroopassa.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.