Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Posti ostaa John Nurmisen Muotilogistiikka-liiketoiminnan

(Compiler News - 7.3.2005 Suomen Posti ostaa John Nurmisen Muotilogistiikka-liiketoiminnan. Kauppa laajentaa Posti Logistiikan palvelutarjontaa uudelle alueelle, erikoiskalustolla tehtävään vaatteiden riippukuljetukseen.

Muotilogistiikka-yksikkö on osa eurooppalaista Fashionet-verkostoa ja sen liikevaihto oli 9,3 miljoonaa euroa vuonna 2004. Liiketoimintakauppa tukee Posti Logistiikan strategiaa laajentua erityisesti Baltian maihin ja Venäjälle, jotka edustavat kasvavia markkina-alueita muotilogistiikan palveluiden kannalta.

Liiketoimintayksikkö tuottaa muotilogistiikan palveluita vaatetusteollisuudelle, maahantuojille ja vähittäiskaupalle. Palvelut kattavat riippu- ja pakettikuljetukset, tullauksen ja varastoinnin lisäarvopalveluineen, kuten vaatteiden viimeistelypalvelun ja myymäläkohtaisten lajitelmien keräämisen.

Muotilogistiikka toimii Lahdessa 13 800 neliömetrin tiloissa. Tallinnassa sen 3 500 neliön tilat ovat samassa kiinteistössä kuin varastopalveluja tuottava Postin tytäryhtiö Logia Estonia. Yksikön palveluksessa on 44 työntekijää Suomessa ja neljä Virossa. He siirtyvät Postin palvelukseen niin sanottuina vanhoina työntekijöinä.

John Nurmisen osalta kauppa vahvistaa yhtiön pyrkimyksiä keskittyä valitsemiinsa logistiikan ydinliiketoiminnan alueisiin. Liiketoiminta siirtyy Postille huhti-toukokuun vaihteessa.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.