Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
ISS Estonia osti kolmanneksen virolaisesta siivousalan yritysryhmästä

(Compiler News - 29.3.2005) Kiinteistö- ja toimitilapalveluihin erikoistunut ISS-konserni laajentaa toimintaansa Virossa. Suomen ISS Palveluihin kuuluva ISS Estonia OÜ on ostanut 35 prosenttia EES Haldus OÜ -konsernin osakekannasta.

ESS Haldus on Viron suurin kiinteistönhuoltoon ja siivouspalveluihin erikoistunut yhtiöryhmä. Siihen kuuluvat muun muassa tytäryhtiöt EES Puhastustööd ja Minu Vara -yhtiöt. Haldusin omistaa U.S. Invest AS.

EES Haldus työllistää noin 1 500 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on 229 miljoonaa kruunua.

Kansainvälisen ISS-konsernin Venäjän ja Viron liiketoimintaa ohjataan ISS:n Suomen organisaation kautta. Vuoden alussa ISS osti Venäjällä siivouspalveluja tuottavan Facility Services Rus OOO:n koko osakekannan. Venäläisyhtiö tarjoaa palveluja Moskovan, Pietarin ja Kazanin alueilla toimiville suurille ulkomaisille yritysasiakkaille. Facility Services Rus kuuluu alansa johtavien yritysten joukkoon. Siinä työskentelee noin 600 henkilöä.

ISS Palveluiden viime vuoden liikevaihto oli 238 miljoonaa euroa ja sen henkilöstömäärä oli hieman yli 13 000. Emokonserni toimii 41 maassa ja henkilöstöä sillä on kaikkiaan noin 280 000.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.